CORAVIN

 

Een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen!

Sagaform Hold Latern & Vase

Hold is een unieke, bekroonde glazen vaas ontworpen door Pascal Charmolu. De vaas is gemaakt van mondgeblazen glas in een in hoogte verstelbare metalen houder. Door de metalen houder eenvoudig omhoog of omlaag te bewegen, kunt u deze aanpassen aan alles, van kleinere boeketten tot grotere bloemstukken. De vaas ziet er net zo charmant uit als een kandelaar.

Why we love biodynamic wines.. 

Sweets from Italy, Panettone!

Panettone Classico Glassato Bonifanti!

In 1932 maakte Vincenzo Bonifanti in zijn bakkerswinkel zijn eerste variant op de klassieke panettone. Dat was het begin van een rijke geschiedenis, waarbij Piemontese tradities met het vakmanschap samenkwamen. Deze panettone van Bonifanti bestaat uit zacht en luchtig deeg met een vulling van rozijnen en gekonfijte sinaasappel- en citroenschillen met bovenop een 'glassato' laag van verkruimelde hazelnoten en hele amandelen.

De sensationele drop van het Deense Lakrids

by Johan Bülow

LAKRIDS ... Uniek drop!

Drop van Lakrids is geen gewone drop, maar drop gemaakt door een echte dropliefhebber: intense smaken en verrassende combinaties die je echt een keer moet proberen. 
In Scandinavië is drop misschien nog wel populairder dan hier in Nederland, zelfs als ingrediënt van de New Nordic keuken, die de laatste tijd zoveel aan populariteit heeft gewonnen.


Johan Bülow is een dropfanaat en besloot op zijn 18e om drop te gaan maken. Hij begon in zijn moeders keuken op het Deense eiland Bornholm. Zij was het ook die hem leerde niet zomaar iets te maken, maar iets 'uit je hart'. En dat deed hij. 
Inmiddels is er een verrassend assortiment aan luxe dropproducten, die gemaakt worden in 'de kleinste dropfabriek ter wereld' in Hvidovre bij Kopenhagen.

LALA mind pauser

Message click clock

Smart Booklight

Dulce          0652844688  

  • Facebook Social Icon